Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Tomaatti, tuore131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa44g131kcal10.1g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g395kcal24.2g21g22.8g6.6g
Valittu annoskoko394g197kcal12.1g10.5g11.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna197g99kcal6.1g5.3g5.7g1.7g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480