Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%175g298kcal35g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Mutti paseerattu tomaatti39g13kcal0.7g1.8g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g31g23kcal1.4g4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 110g38kcal5.1g2.1g0.3g2.7g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana788g853kcal85.8g20.2g45g8.4g
Valittu annoskoko394g427kcal42.9g10.1g22.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna197g213kcal21.5g5.1g11.3g2.1g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963