Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 153g117kcal2.9g23.7g0.3g1.5g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g66g95kcal9.8g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen109g36kcal3.6g5.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu39g50kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana788g647kcal41.8g60.8g24.8g3.8g
Valittu annoskoko394g323kcal20.9g30.4g12.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna197g162kcal10.5g15.2g6.2g1g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479