Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Pinaatti 22g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Paprika keskiarvo 18g5kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)26g2.9kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g113kcal6g16g1.6g9.2g
Valittu annoskoko394g56kcal3g8g0.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna197g28kcal1.5g4g0.4g2.3g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795