Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl25g85kcal3.5g14g1.7g2.7g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g123kcal0g0g13.9g0g
Maitojauhe rasvaton 5.2g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)58g111kcal14.6g0g5.8g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g15g15kcal0.6g2.9g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa42g125kcal9.6g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g1419kcal80.8g106.8g73.2g11.4g
Valittu annoskoko394g710kcal40.4g53.4g36.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna197g355kcal20.2g26.7g18.3g2.9g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.6g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253