Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 1500g668kcal11g93.8g0g90g
Porkkanaraaste 200g1500g405kcal9g79.5g3g37.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g900g3510kcal0g882g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g33g199kcal2.2g19.2g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7866g9564kcal44.4g2149g29g255g
Valittu annoskoko3933g4782kcal22.2g1074.5g14.5g127.5g
Annoskoko puolitettuna1967g2391kcal11.1g537.3g7.3g63.8g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669