Punajuurisalaatti

Raasta punajuuri, höyrytä kypsäksi ja jäähdytä.

Raasta omena ja kaada sitruunan mehu päälle.

Raasta kurkku ja silppua ruohosipuli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1600g614kcal16g110.4g3.2g40g
Omena, keskikokoinen 200g640g218kcal1.3g45.4g1.9g11.5g
Kurkku 800g87kcal4.5g11.2g0.8g5.6g
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g640g416kcal21.1g28.8g25g0g
Ruohosipuli, tuore96g26kcal1.3g3.6g0.6g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g2789kcal89.4g404g63g116.8g
Valittu annoskoko3936g1395kcal44.7g202g31.5g58.4g
Annoskoko puolitettuna1968g697kcal22.4g101g15.8g29.2g
Arvot/100g100g35kcal1.1g5.1g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135593