Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g782g2660kcal101.7g528.1g13.3g41.5g
Kurpitsansiemen, Risetti361g2037kcal65g151.7g130g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 241g1623kcal64.7g16.6g139.6g29.6g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g144g939kcal21.7g21.7g93.9g0g
Hasselpähkinä 241g1550kcal33.9g8.2g146.8g42.1g
Pellavansiemen kokonainen 120g609kcal23.8g1.2g50.4g31.8g
Auringonkukansiemen 241g1430kcal55.4g30.3g119.2g14.4g
Vesi1806g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g21695kcal732.4g1515.6g1386.4g318.8g
Valittu annoskoko3936g10847kcal366.2g757.8g693.2g159.4g
Annoskoko puolitettuna1968g5424kcal183.1g378.9g346.6g79.7g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305