Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1000g200kcal6g35g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g80g77kcal0.9g14.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g2230kcal49.2g250.6g94.2g45.2g
Valittu annoskoko3936g1115kcal24.6g125.3g47.1g22.6g
Annoskoko puolitettuna1968g557kcal12.3g62.7g23.6g11.3g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181