Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha53g87kcal10g0g5.3g0g
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana789g273kcal25.4g14.2g12.6g7.8g
Valittu annoskoko395g136kcal12.7g7.1g6.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna197g68kcal6.4g3.6g3.2g2g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271