Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 169g258kcal32.6g0g14.2g0g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Punaviini 28g20kcal0.1g0.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 15g7.3kcal0.2g1.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g655kcal69g14.8g30.8g4.6g
Valittu annoskoko395g328kcal34.5g7.4g15.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna198g164kcal17.3g3.7g7.7g1.2g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260