Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka200g54kcal3.8g8.4g0.4g4.8g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g200g700kcal26.2g138.7g3.4g6.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7888g3158kcal95.8g484.8g90g44g
Valittu annoskoko3944g1579kcal47.9g242.4g45g22g
Annoskoko puolitettuna1972g790kcal24g121.2g22.5g11g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625