Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka200g54kcal3.8g8.4g0.4g4.8g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g200g700kcal26.2g138.8g3.4g6.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7892g3160kcal95.8g485g90g44g
Valittu annoskoko3946g1580kcal47.9g242.5g45g22g
Annoskoko puolitettuna1973g790kcal24g121.3g22.5g11g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625