Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g701g1192kcal133.2g0g70.1g0g
Sipuli kuivattu 16g43kcal1.7g5.5g0.3g5.5g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g26g40kcal1.5g7.7g0.4g0g
Mustapippuri 11g32kcal1.2g4.4g0.4g3g
Makaroni, keitetty, suolaton 701g689kcal21.5g139.7g2.3g7.1g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1753g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g701g1192kcal17.5g42.1g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g6590kcal360.2g404.2g375.2g31.2g
Valittu annoskoko3948g3295kcal180.1g202.1g187.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna1974g1648kcal90.1g101.1g93.8g7.8g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659