Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)188g60kcal5.6g8.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl31g282kcal0g0g31.3g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g94g315kcal15.2g47g7.1g12.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 69g210kcal6g38.2g1.3g9.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 10g33kcal3g0.7g2g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g1800kcal59.6g189.4g83.4g51g
Valittu annoskoko395g900kcal29.8g94.7g41.7g25.5g
Annoskoko puolitettuna198g450kcal14.9g47.4g20.9g12.8g
Arvot/100g100g228kcal7.5g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528