Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g73g126kcal14.6g0g7.3g0g
Punajuuri 104g40kcal1g7.2g0.2g2.6g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Ohrasuurimo 18g57kcal1.5g11.2g0.4g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 42g14kcal1.3g2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 26g43kcal0.7g0.7g3.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g604kcal39.4g49g24.4g10g
Valittu annoskoko395g302kcal19.7g24.5g12.2g5g
Annoskoko puolitettuna198g151kcal9.9g12.3g6.1g2.5g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363