Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Tomaattisose tomaattipyree 11g8.6kcal0.5g1.5g0g0.1g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.9g2.1kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g846kcal66g28.6g50g8.6g
Valittu annoskoko395g423kcal33g14.3g25g4.3g
Annoskoko puolitettuna198g212kcal16.5g7.2g12.5g2.2g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883