Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Kaali, valkokaali117g25kcal1.4g4g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g8.8g1.8kcal0g0.6g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.9g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Hunaja 4.1g14kcal0g3.3g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 56g31kcal0.5g6.9g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g59g69kcal1.8g2.3g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g381kcal9.8g50.6g13.4g12g
Valittu annoskoko396g190kcal4.9g25.3g6.7g6g
Annoskoko puolitettuna198g95kcal2.5g12.7g3.4g3g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316