Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2136g451kcal25.6g72.6g4.3g44.9g
Hirvenjauheliha oma saalis1148g1286kcal252.6g0g34.4g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g374g1047kcal67.3g1.9g86g0g
Sipuli, paistettu 267g270kcal3.4g13g21.9g4.6g
Voi 27g194kcal0.3g0.1g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7904g6495kcal698.4g175.2g336.6g99g
Valittu annoskoko3952g3247kcal349.2g87.6g168.3g49.5g
Annoskoko puolitettuna1976g1624kcal174.6g43.8g84.2g24.8g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508