Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g301g526kcal57.1g0g33.1g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1109kcal116.2g9.4g66.8g3.8g
Valittu annoskoko396g555kcal58.1g4.7g33.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna198g277kcal29.1g2.4g16.7g1g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718