Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl55g72kcal7.2g0.2g4.6g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g10g38kcal0g9.2g0.1g0g
Korppujauho 2.3g8.5kcal0.2g1.7g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.7g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1428kcal32.6g232.6g37.6g10.2g
Valittu annoskoko396g714kcal16.3g116.3g18.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna198g357kcal8.2g58.2g9.4g2.6g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068