Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 330g36kcal1.8g4.6g0.3g2.3g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g30g6kcal0g2g0g0g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g283kcal4g61.4g0.6g4.8g
Valittu annoskoko396g141kcal2g30.7g0.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna198g71kcal1g15.4g0.2g1.2g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.8g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041