Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste75g19kcal0.7g3.6g0.2g2.2g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1362kcal66.6g19.6g112.2g7g
Valittu annoskoko396g681kcal33.3g9.8g56.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna198g341kcal16.7g4.9g28.1g1.8g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530