Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 120g29kcal2.2g2.6g0.4g2.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl67g20kcal3.1g1.3g0.2g1.1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g17g17kcal3g0g0.5g0g
Paprika, punainen87g22kcal0.8g4g0.3g1.7g
Kadett juustoraaste (Arla)40g92kcal11.6g1g4.8g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g67g40kcal2.1g5.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g439kcal45.6g28g15g11.2g
Valittu annoskoko396g219kcal22.8g14g7.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna198g110kcal11.4g7g3.8g2.8g
Arvot/100g100g55kcal5.8g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089