Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 18g161kcal0g0g18.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 14g9kcal0.2g1.5g0.2g0.5g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 360g463kcal74.7g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1291kcal150.8g6.4g73g3.4g
Valittu annoskoko396g645kcal75.4g3.2g36.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna198g323kcal37.7g1.6g18.3g0.9g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200