Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 42g303kcal0.5g0.2g33.9g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl4.3g5.6kcal0.6g0g0.4g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g79g39kcal0.8g9.4g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl33g114kcal0.7g1g11.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g84g54kcal9.2g3.5g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8.6kcal0.4g0.6g0.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.7g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl37g48kcal4.8g0.1g3g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 5.3g20kcal0.3g4.5g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1894kcal48g194.6g103g4.8g
Valittu annoskoko396g947kcal24g97.3g51.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna198g474kcal12g48.7g25.8g1.2g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508