Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 188g614kcal15.5g120.7g3.7g14.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g18g66kcal2.4g12.8g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1359kcal35.8g267g8.2g29.8g
Valittu annoskoko396g680kcal17.9g133.5g4.1g14.9g
Annoskoko puolitettuna198g340kcal9g66.8g2.1g7.5g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425