Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1352g285kcal16.2g46g2.7g28.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g451g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1496kcal171.2g0g90.1g0g
Sipuli kuivattu 113g306kcal11.8g39.5g1.8g39.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g4466kcal406.6g230.4g191.2g159g
Valittu annoskoko3960g2233kcal203.3g115.2g95.6g79.5g
Annoskoko puolitettuna1980g1116kcal101.7g57.6g47.8g39.8g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987