Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 1253g1486kcal275.6g0g41.3g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen75g541kcal0.8g0.8g60.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)751g639kcal7.5g26.3g52.6g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g120g445kcal1.2g101g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g6382kcal576.8g281.8g316.4g9.8g
Valittu annoskoko3960g3191kcal288.4g140.9g158.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna1980g1595kcal144.2g70.5g79.1g2.5g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391