Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g602g3609kcal126.3g39.7g324.8g0g
Kookoshiutale 201g1325kcal16.3g12.8g129.4g32.7g
Kananmuna kuoreton 301g429kcal37.6g0.9g30.8g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)752g5414kcal0.8g0.8g601.5g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g501g291kcal45.1g25.1g1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)501g627kcal16.5g18.5g50.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g150g571kcal2.1g140.9g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Raparperi 902g304kcal6.2g49.6g0.9g12.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten25g83kcal5.9g11.3g5.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g25392kcal516.2g618.2g2287.6g96.4g
Valittu annoskoko3960g12696kcal258.1g309.1g1143.8g48.2g
Annoskoko puolitettuna1980g6348kcal129.1g154.6g571.9g24.1g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904