Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 417g3028kcal5g1.7g339.3g0g
Sokeri 284g1152kcal0g283.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl43g56kcal5.7g0.1g3.6g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 651g2234kcal66.3g455.8g7.8g22.8g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g785g392kcal7.8g94.2g7.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl334g1135kcal6.7g10g116.9g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g835g543kcal91.8g35.1g2.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 134g86kcal4.3g6.4g4.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6.7g1.7kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl367g478kcal48.1g1.1g30.5g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 53g203kcal3g44.8g0.7g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g134kcal0g33.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g18941kcal479.2g1945.4g1027.6g47.8g
Valittu annoskoko3960g9471kcal239.6g972.7g513.8g23.9g
Annoskoko puolitettuna1980g4735kcal119.8g486.4g256.9g12g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508