Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1600g2720kcal192g0g160g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)800g960kcal24g32.8g80g0g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g200g740kcal27.8g145g5g8.2g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g600g510kcal18.6g27.6g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g11115kcal634.8g413.4g652.2g16.4g
Valittu annoskoko3960g5558kcal317.4g206.7g326.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna1980g2779kcal158.7g103.4g163.1g4.1g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632