Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g1080g3780kcal86.4g810g18.4g32.4g
Voi, 1 tl, 5 g180g1314kcal1.8g1.8g144g0g
Kanaliemi laimennettu 2700g268kcal7.3g11.6g21.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g10723kcal191g1646.8g367.4g66.4g
Valittu annoskoko3960g5362kcal95.5g823.4g183.7g33.2g
Annoskoko puolitettuna1980g2681kcal47.8g411.7g91.9g16.6g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080