Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2160g4915kcal410.4g0g367.2g0g
Hapukoor (Tere)360g428kcal10.4g15.8g36g0g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g216g65kcal2.2g8.6g0.6g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g216g734kcal38.9g0g62.6g0g
Sipuli (kuorittu)432g117kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl108g972kcal0g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g15747kcal1045.4g116g1232.6g17.6g
Valittu annoskoko3960g7874kcal522.7g58g616.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna1980g3937kcal261.4g29g308.2g4.4g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014