Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 479g307kcal15.3g23.1g16.8g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g2395g2635kcal598.8g0g24g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 878g1253kcal109.8g2.6g90g0g
Korppujauho 200g731kcal20.9g149.5g2.1g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7936g9906kcal1492.2g360.6g266g21.2g
Valittu annoskoko3968g4953kcal746.1g180.3g133g10.6g
Annoskoko puolitettuna1984g2476kcal373.1g90.2g66.5g5.3g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089