Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)80g719kcal0g0g79.9g0g
Sipuli 533g161kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)2131g639kcal21.3g85.2g8.5g4.3g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1065g3782kcal20g28.2g404.8g0g
Basilika, tuore 53g14kcal1.7g0.6g0.4g0.9g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g80g60kcal6g7.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7936g10828kcal116g305.4g990.8g32.2g
Valittu annoskoko3968g5414kcal58g152.7g495.4g16.1g
Annoskoko puolitettuna1984g2707kcal29g76.4g247.7g8.1g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887