Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili, vihreä, tuore 5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 60g191kcal14.6g27.4g1.1g5.3g
Viinietikka 3.7g0.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g480kcal31.6g71.8g2.8g16.6g
Valittu annoskoko397g240kcal15.8g35.9g1.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna199g120kcal7.9g18g0.7g4.2g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954