Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g63kcal4.3g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g318kcal12.8g24.2g17.4g9.4g
Valittu annoskoko397g159kcal6.4g12.1g8.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna199g80kcal3.2g6.1g4.4g2.4g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255