Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g315g453kcal69.3g0g18.9g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola35g56kcal2.8g1.4g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g35g119kcal4.9g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1264kcal154.4g4g68.8g0.4g
Valittu annoskoko397g632kcal77.2g2g34.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna199g316kcal38.6g1g17.2g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955