Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 109g26kcal2g2.4g0.3g2.5g
Parsakaali brokkoli 109g38kcal5g2.1g0.3g2.7g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton87g94kcal19.8g0g1.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 44g76kcal3.3g1g6.6g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl44g149kcal0.9g1.2g15.7g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g834kcal62g13.4g56.8g10.4g
Valittu annoskoko397g417kcal31g6.7g28.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna199g209kcal15.5g3.4g14.2g2.6g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315