Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g109g382kcal14.3g75.8g1.9g3.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)109g98kcal17.8g1.5g2.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g87g74kcal1.2g3.8g6.1g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa44g131kcal10.1g0g10.1g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g97kcal0g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1595kcal88g166.8g63.2g10g
Valittu annoskoko397g798kcal44g83.4g31.6g5g
Annoskoko puolitettuna199g399kcal22g41.7g15.8g2.5g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686