Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)40g108kcal12g0g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g75g49kcal9.7g1.5g0.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk125g125kcal28.7g0g0.6g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g87g166kcal9.6g23.6g3.4g12.2g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g25g87kcal0g0.7g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1199kcal131.4g51.8g50.4g24.4g
Valittu annoskoko397g600kcal65.7g25.9g25.2g12.2g
Annoskoko puolitettuna199g300kcal32.9g13g12.6g6.1g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.5g6.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259