Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%25g43kcal1.7g0.3g3.7g0.5g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 13g16kcal2.7g0g0.6g0g
Persilja 7.5g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g306kcal12.4g17.8g18.8g6.8g
Valittu annoskoko397g153kcal6.2g8.9g9.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna199g77kcal3.1g4.5g4.7g1.7g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108110