Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 250g89kcal0.4g17.8g0.2g5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 30g211kcal0.1g0g23.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g47g183kcal0.1g45.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Kaurahiutaleita(lidl)31g110kcal4.4g17.5g2.2g3.1g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g16g95kcal3.9g2.2g7.8g1.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1518kcal22g195g68.4g20g
Valittu annoskoko397g759kcal11g97.5g34.2g10g
Annoskoko puolitettuna199g380kcal5.5g48.8g17.1g5g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258