Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Chili, vihreä, tuore 50g23kcal1g4g0.1g0.7g
Tomaattimurska 1249g367kcal7g66.2g2.5g23.7g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 600g1910kcal146.2g274g11.4g53.4g
Viinietikka 38g7.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7940g4803kcal316.8g718.4g29.2g165.4g
Valittu annoskoko3970g2402kcal158.4g359.2g14.6g82.7g
Annoskoko puolitettuna1985g1201kcal79.2g179.6g7.3g41.4g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954