Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g600g186kcal7.4g43.7g1.2g18.6g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Vesi2998g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g127kcal2.1g6.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7944g1038kcal38.8g130.8g45.6g43.2g
Valittu annoskoko3972g519kcal19.4g65.4g22.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna1986g260kcal9.7g32.7g11.4g10.8g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816