Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl801g617kcal136.2g0g8g0g
Kampasimpukka, annos 30g801g695kcal133.8g18.4g5.6g0g
Katkarapu 300g206kcal43.4g0g3.3g0g
Paprika vihreä 341g72kcal3.2g8.5g1g6.5g
Paprika, punainen341g88kcal3.1g15.7g1.4g6.8g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)741g296kcal8.2g53.4g3.7g10.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 401g413kcal13.8g72.1g4.2g11.6g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 41g360kcal0g0g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7944g5717kcal693.6g354.4g146.8g77.4g
Valittu annoskoko3972g2859kcal346.8g177.2g73.4g38.7g
Annoskoko puolitettuna1986g1429kcal173.4g88.6g36.7g19.4g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97188