Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g3512g4074kcal249.4g702.5g28.1g0g
Oliiviöljy 351g3106kcal0g0g351.2g0g
Valkosipuli 112g122kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g14604kcal516.6g1441.6g760g4.8g
Valittu annoskoko3976g7302kcal258.3g720.8g380g2.4g
Annoskoko puolitettuna1988g3651kcal129.2g360.4g190g1.2g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573