Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g280g1678kcal58.7g18.5g151g0g
Soijajauhot, Soyolk210g839kcal81.8g33.6g42g25.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1026g1466kcal128.2g3.1g105.6g0g
Leivinjauhe 93g164kcal4.8g35.2g0g0.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 84g566kcal22.6g5.8g48.7g10.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g746g962kcal31.3g38g74.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)56g5.6kcal0.8g0g0.3g47.5g
Vehnälese 84g191kcal11.2g12.9g3.8g31.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1398g4195kcal321.6g0g321.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g20134kcal1322g294.2g1495.2g230g
Valittu annoskoko3976g10067kcal661g147.1g747.6g115g
Annoskoko puolitettuna1988g5034kcal330.5g73.6g373.8g57.5g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035