Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 545g160kcal5.1g24.5g2.2g10.4g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g779g273kcal7.8g50.6g3.9g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g576g231kcal6.3g41.5g2.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)288g101kcal2.9g19.9g1.4g4g
Vesi1752g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g16g41kcal1.6g1.6g3.1g0.2g
Rypsiöljy 20g172kcal0g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g1953kcal47.4g276.2g66g29.2g
Valittu annoskoko3976g976kcal23.7g138.1g33g14.6g
Annoskoko puolitettuna1988g488kcal11.9g69.1g16.5g7.3g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921